112 nyeste Valencia fodboldtrøjer Deanam

Arsenal er overbeviste om, at de er favoritter til at købe Ryan Fraser, og Bournemouth -kantspilleren skal være en gratis agent til sommer. Fraser fik interesse fra top seks i sæsonen 2018-19 efter at have givet Eddie Howes side 14 assists – den næstbedste optælling i ligaen – og syv mål.

Denne sæson har været mere udfordrende for skotten og optæller kun fire assists midt i kirsebærenes stramme kamp mod nedrykning. Olympique Lyon Fodboldtrøje Fraser har ikke underskrevet en ny aftale og ser ud til at være halvvejs ud af udgangsdøren til Vitality Stadium, hvor Gunners er klar til at slå til og sikre det mangeårige mål gratis, ifølge Teamtalk.

Den tidligere Aberdeen -mand skrev under for Bournemouth for mindre end 500.000 pund i januar 2013, da sydkysten var i League One. Han er fortsat med at være et værdifuldt medlem af deres eventyrlige stigning til Premier League under Howe og har spillet 208 kampe. real madrid trikot frauen Fraser vil tilføre dybde til et Arsenal -hold, der har brug for arbejde, med Arteta klar til et vigtigt sommertransfervindue.

The Gunners har udholdt endnu en dramatisk sæson, hvor Unai Emery og Freddie Ljungberg allerede har taget hot-seat i denne periode. De ligger niende, otte point efter fjerdeplacerede Chelsea, og vil sigte mod endelig at bryde tilbage i Champions League efter et skæbneskifte under Arteta.

###

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here